Blog

Welkom bij mijn blog met o.a.  tips, advies en nieuwe producten. Mocht een idee hebben voor een blog dan verneem ik het graag!

Achter de Schermen: Een Dag uit het Leven van een Kapster

Welkom bij mijn nieuwste blog waar we je een kijkje geven achter de schermen van het boeiende leven van een kapster. Van het vrolijke gezoem van de föhn tot de kunstzinnige creaties op het gebied van kapsels, een dag in het leven van een kapper zit boordevol dynamiek en creativiteit. Laten we samen de dagelijkse belevenissen ontdekken die deze professionals ervaren.

Lees meer »

Shampoo bars: vijf redenen om ze te proberen

Vind alle voordelen van de Essential Haircare professional shampoo in het vaste formaat: het is compact als een zeepstaaf, de verpakking is 100% papier, het bevat werkstoffen vanSlow Food Presidiaen gaattot 40 wasbeurten mee!

Lees meer »

Davines Naturaltech Tailoring: Maatwerk voor Jouw Haarverzorging

Je haar is net zo uniek als jijzelf en dat geldt ook voor de uitdagingen waarmee je wordt geconfronteerd om het gezond en levendig te houden. Daarom heeft Davines Naturaltech Tailoring gecreëerd. Een exclusieve in-salonbehandeling die aan uw haar kan worden aangepast. Het geeft niet alleen direct resultaat, zonder inwerktijd, maar is ook nog eens goed voor het milieu, net zo goed als voor je haar. Elk van de 24 mogelijke haarinfusies bevat een natuurlijk actief ingrediënt, bestudeerd in de Davines Scientific Garden in Parma en geteeld in Italië volgens de principes van Regeneratieve Biologische Landbouw.

Lees meer »

6 ideeën voor een duurzamere haarverzorging

De wereld veranderen lijkt misschien overweldigend, maar bij Davines geloven we dat iedereen kan bijdragen door oude gewoonten los te laten en meer duurzame gewoonten aan te nemen. We streven ernaar om ons best te doen voor de planeet, het creëren van effectieve formules met een hoge natuurlijkheid en biologische afbreekbaarheid percentages, en het volgen van eco-ontwerp principes. Maar er is veel meer wat je kunt doen zodra een Davines product je badkamer binnenkomt. Volg ons op de weg naar een betere toekomst: hier zijn 6 (plus een bonus) eenvoudige tips om de impact van je haarverzorging te verminderen, vanaf januari 2023.

Lees meer »

Hoe je jouw baard verzorgt, gezond houdt en irritaties voorkomt

Voor mannen is de baard een uniek hulpmiddel om hun persoonlijkheid uit te drukken. Sommigen houden een lange baard, terwijl anderen hem liever kort houden - scherp en netjes. Velen kiezen ervoor om hem helemaal af te scheren. Het belangrijkste voor elk type baard is echter het gebruik van de juiste producten: laten we die eens bekijken.

Lees meer »

Je haar en hoofdhuid detoxen en verwennen

Haar detox is belangrijk voor de gezondheid van de hoofdhuid. Je haar lijdt namelijk onder de product residuen en natuurlijk voorkomende oliën die zich na verloop van tijd ophopen. Daardoor verliest het haar zijn veerkracht, schittering en glans. Als je last hebt van een jeukende of schilferige hoofdhuid, ben je toe aan een detox van je haar.

Lees meer »

5 tips ter voorbereiding van het voorjaars haar

Zodra de lente nadert en de winter zijn wrede greep op je haar loslaat, kun je beginnen met het oppeppen van kwetsbare lokken, door ze te hydrateren en hun natuurlijke glans terug te geven. Je kan beginnen met de Davines prep-methode, bestaande uit twee stappen, maar het zou overbodig zijn zonder regelmatig onderhoud van je haar! Neem deze stappen op in je routine voor blijvend gezond haar en een gezonde hoofdhuid. 

Lees meer »