Droogshampoo: schoon haar in slechts 5 minuten

Gepubliceerd op 8 maart 2023 om 12:00

Droogshampoo werkt zonder water, absorbeert overtollig talg en geeft je haar extra volume en textuur.

In ons dagelijks leven zijn we altijd in beweging, altijd druk met werk en ons privéleven. Vaak hebben we geen tijd om ons haar te wassen. In dat geval is er behoefte aan:hier komt droogshampoo om de hoek kijken.

More Inside Invisible Dry Shampoo is de droogshampoo van Davines, die overtollig talg absorbeert en het haar schoon en zacht maakt

Onze droogshampoo kan ook worden gebruikt voorstyling, dankzij het vermogen om volume en textuur toe te voegen aan het haar. Het is essentieel in je sporttas na de training of zelfs om je look op te frissen op de dagen dat je jouw haar niet wast. Bovendien heeft de droogshampoo deonmiskenbare geur van de More Inside-lijn: noten van vanille en grapefruit. En deze topper is er nu ook in handig reisformaat.

Droogshampoo voor perfect haar in een paar seconden

Invisible Dry Shampoo is een onzichtbare droogshampoo die ideaal is om het haar te verfrissen en olie en onzuiverheden van de wortels tot de punten te absorberen zonder een residu achter te laten.

Het voegt zich bij de Davines More Inside stylinglijn omdat deze droogshampoo het haar licht, zacht en vol volume maakt. Bovendien helpt het de style langer aan te houden door de tijd tussen de wasbeurten te verlengen en zo de frequentie ervan te verminderen.

Omdat het geen overtollig residuachterlaat en het haar niet verzwaart, is het geschikt voor alle haartypes, zelfs voor fijn haar. Dankzij de volumineuze eigenschappen is het perfect voor degenen die hun look meer volume willen geven

Hoe droogshampoo te gebruiken: de 4-stappengids

  1. KAM: kam het haar voorzichtig en verdeel de strengenom de verdeling van de droogshampoo te vergemakkelijken.
  2. SPRAY: neem jouw More Inside Droogshampoo, schud deze goed en spray. De ideale afstand voor het gebruik van de spray is 20-30 cm van de hoofdhuid. Vergeet niet de droogshampoo alleen aan te brengen op de plaatsen waar je het nodig hebt, dicht bij de wortels van het haar.
  3. MASSAGE: masseer het product op de hoofdhuid en door het haar.
  4. BORSTEL: de droogshampoo kan geborsteld worden, voor een rechte, zachte en gecontroleerde look. Je kunt het ook niet borstelen, voor meer textuur en volume.

Droogshampoo of Hair Refresher? Kies de shampoo die het beste bij je past.

Davines heeft al een droogshampoo, genaamd Hair Refresher; misschien heb je die al gebruikt. Als je je afvraagt in welke opzichten de twee verschillen, volgt hier een checklist van hun kenmerken.

HAIR REFRESHER

Hair Refresher is deklassieke Davines formule voor reiniging zonder water, een spray om op het haar aan te brengen om de oliën van de hoofdhuid te absorberen. Het werkt vooral alsreinigingsmiddel en neutraliseert geurtjes. Het garandeert eenlichtere textuur dan More Inside Dry Shampoo. 

  • Geur: citroen en cederhout
  • Effect: natuurlijk volume
  • Formaat: 150ml
  • Verpakking: aluminium

MORE INSIDE INVISIBLE DRY SHAMPOO

More Inside Dry Shampoo is denieuwe formuleontwikkeld door de Davines laboratoria: eenmultifunctioneel product dat reiniging combineert met styling. Het wordt aangebracht als een spray, absorbeert overtollige olie en geeft - in vergelijking met Hair Refresher -extra volume aan jouw haar.

  • Geur: vanille en verse grapefruit.
  • Effect: extra volume
  • Formaat: 250ml
  • Verpakking: gerecycled aluminium

Rijstzetmeel om talg te absorberen 

De nieuwe  Invisible Dry Shampoo is verrijkt metrijstzetmeel, met eengrotere capaciteit om oliën en talg te absorberen, voor een uitstekend reinigend effect.

In combinatie met vocht inbrengende middelen vermindert het de statische lading van het haar, waardoor het natuurlijk zacht blijft.

Als je in het verleden al eens een droogshampoo hebt gebruikt, weet je dat deze een wit residu kan achterlaten als hij te royaal wordt gespoten en niet grondig wordt verwijderd. Dit gebeurt niet met More Inside Dry Shampoo, omdat de formule onzichtbaar is.

Een onweerstaanbare geur 

De geur van de hele  More Inside-lijn is zonder twijfel een van de sterke punten. Daarom hebbenwe besloten om de geraffineerde mix van vanille- en grapefruittonendie al aanwezig is in onze More Inside spray stylingproducten te behouden en ook te gebruiken voor de nieuwe droogshampoo.

De topnoten zijn citrusachtig, de hartnoten zijn bloemig en de basisnoot is houtachtig, voor een moment van zelfzorg en welzijndat verder reikt dan alleen je haar.

Bron: Davines