OVER MIJ

Ik ben Kim

Welkom op mijn website!

Al op jonge leeftijd wist ik dat ik het kappersvak in wilde, eigenijk vond ik alles wat met uiterlijk te maken heeft interessant. Op mijn 19e heb ik de opleiding all-round haarstylist afgerond en ben ik werkzaam geweest in meerdere salons in ’t Gooi, zoals in Hilversum, Naarden-Bussum, Blaricum en Huizen. Overal heb ik weer nieuwe technieken geleerd.

 

Op mijn 22e ben ik mijn eigen salon gestart in Blaricum Bijvanck. 10 jaar later heb ik met pijn in mijn hart “mijn kindje” verkocht, omdat er 3 andere kindjes waren geboren die ik mijn onvoorwaardelijke liefde en aandacht wilde geven.

 

Nadat de jongste naar de peuterspeelzaal ging ben ik bij een grote salon in Huizen gaan werken. Best heel spannend om weer aan de slag te gaan en dan ineens weer als werknemer op de werkvloer te staan, maar oh wat heb ik daarvan genoten!!

Eerder dan verwacht ben ik in september 2018 weer voor mezelf begonnen. Een andere woning kwam op ons pad met een enorm mooie ruimte om mijn salon te openen aan huis!

 

Blij, enthousiast en mega trots ben ik dat deze droom werkelijkheid is geworden! Kim Style Haarpassie is geboren! Ik leef mijn mooiste leven, doe het werk wat ik het liefste doe, professioneel vanuit huis en ik ben er voor mijn gezin.

 

Ik ben al sinds mijn jeugd met John en samen hebben wij 3 fantastische dochters: Emma, Isa en Nina.

Lieve groet,

 

Kim van der Veen

De inrichting van kapsalon Kim Style Haar Passie in Huizen