Davines Naturaltech Tailoring: Maatwerk voor Jouw Haarverzorging

Gepubliceerd op 15 januari 2024 om 20:00

Onze nieuwe salonbehandeling, op maat voor jouw haar:

Je haar is net zo uniek als jijzelf en dat geldt ook voor de uitdagingen waarmee je wordt geconfronteerd om het gezond en levendig te houden. Daarom heeft Davines Naturaltech Tailoring gecreëerd. Een exclusieve in-salonbehandeling die aan uw haar kan worden aangepast. Het geeft niet alleen direct resultaat, zonder inwerktijd, maar is ook nog eens goed voor het milieu, net zo goed als voor je haar. Elk van de 24 mogelijke haarinfusies bevat een natuurlijk actief ingrediënt, bestudeerd in de Davines Scientific Garden in Parma en geteeld in Italië volgens de principes van Regeneratieve Biologische Landbouw.

24 manieren om de gezondheid van jouw haar te verbeteren

Onze herbal hair infusions behandelingen combineren twee belangrijke componenten: een natuurlijke basis en een botanisch extract booster. Het resultaat is een vloeibare formule die gepersonaliseerd is voor jou, gemakkelijk aan te brengen. In totaal zijn er 24 mogelijke combinaties, elk met onmiddellijke effecten zonder inwerktijd, dus je zult het verschil merken nog voordat je de salon verlaat.

Het begint met een zeer natuurlijk afgeleide serum basis

Je keuze uit vier geavanceerde bases wordt bepaald door wat jouw in-salon expert identificeert als jouw belangrijkste uitdaging voor de gezondheid van je haar.

Voor fijn en dun haar 

Voor droog en breekbaar haar

Voor gekleurd haar dat glans nodig heeft

Voor fragiel en gestrest haar

Naturaltech Tailoring Volume Base

Gemaakt met cellulosevezels uit hout om het haar natuurlijk te omhullen en extra volume toe te voegen.

Naturaltech Tailoring Moisture Base

Plant aardige oliën geven ons bio-gebaseerde elastomeren die een film creëren, dehydratatie verminderen en zachtheid verbeteren.

Naturaltech Tailoring Radiance Base

Lichtreflecterende RSPO mass balance gecertificeerde palmolie maakt het haar stralend en zacht.

Naturaltech Tailoring Strength Base

Een nieuw molecuul afgeleid van suiker dringt diep door in de keratine structuur van het haar, waardoor nieuwe bindingen ontstaan

Daarna voegen we een botanische extract booster toe

Eenmaal dat wij samen de meest geschikte basis hebt gekozen, is het tijd om je kruideninfusie op te bouwen met een van de zes botanische extract boosters, met ingrediënten geteeld volgens processen van regeneratieve biologische landbouw.

Volumizing Booster

Kaasjeskruid bloemen produceren een stof die zwelt wanneer het met water bindt, waardoor het haar er vol uitziet.

Hydrating Booster

Mucopolysaccharide moleculen uit de cactusvijg hebben het vermogen om water te binden, waardoor het haar gehydrateerd wordt en zachter en gemakkelijker te kammen is.

Illuminating Booster

Tartarisch zuur met een lage pH, gewonnen uit rode druiven, helpt de haarschubben te sluiten, waardoor de natuurlijke glans van het haar wordt bevorderd.

Fortifying Booster

Amarant - een eiwitrijk, glutenvrij graan - levert de aminozuren die nodig zijn om haar te versterken dat beschadigd is door hitte, vervuiling en chemische behandelingen.

Controlling Booster

Vlierbloemen voegen suikers toe om een beschermende en gladmakende laag te bieden, evenals voedingsstoffen die de glans versterken

Blonde brightening booster

De natuurlijk blauwe bessen van mirte zijn rijk aan flavonoïden, krachtige antioxidante moleculen die UV-bescherming bieden, terwijl de Jagua-vrucht de lichtreflectie in evenwicht brengt.

Duurzame haarbehandelingen door Davines

Het verhaal van Naturaltech Tailoring heeft zijn oorsprong in de wetenschappelijke tuin van Davines in Parma, Italië. Hier hebben onze onderzoekers duizenden planten bestudeerd en geput uit de wijsheid van de natuur om synthetische chemicaliën te vervangen door natuurlijke ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Dat betekent dat de Davines producten vrij zijn van siliconen en geen kunstmatige geurstoffen bevatten. Duurzaam geteeld in samenwerking met lokale biologische boeren met behulp van regeneratieve methoden, worden onze plantaardige ingrediënten vervolgens geëxtraheerd met behulp van energiezuinige methoden, om onze planeet te beschermen en tegelijkertijd de unieke schoonheid van jouw haar te verbeteren. En het zijn niet alleen hun formules die duurzaam zijn - we hebben ze veel moeite gedaan om hun verpakking zo vriendelijk mogelijk voor de planeet te maken.

 

Hun innovaties omvatten een herbruikbare fles applicator, volledig recyclebare verpakking en flessen van gerecycled materiaal na gebruik. Daarnaast worden al hun behandelingen geproduceerd en verpakt in het koolstofneutrale Davines Village.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.